Hei, miten voimme auttaa sinua?

Tietoa meistä

Ilmiöitä oikeudesta -sivustolla käsittelemme omien ja vierailevien asiantuntijoiden kanssa ajankohtaisia juridisia aiheita sekä avaamme mielenkiintoisia pohdintoja menneistä ja tulevista ilmiöistä.

Borenius on yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista asianajotoimistoista. Tarjoamme kattavia ja korkealaatuisia palveluita kaikilla liikejuridiikan aloilla. Yrityksemme palveluksessa työskentelee tällä hetkellä yli 120 juristia. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, Pietarissa, Lontoossa ja New Yorkissa.

Kattavan asiantuntijaverkostomme avulla voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita palveluita myös globaalisti. Saavutuksemme on huomioitu myös kansainvälisesti, sillä alan merkittävimpien, riippumattomien ranking-talojen mukaan kuulumme vuosi toisensa jälkeen alan parhaimmistoon niin tiimi- kuin yksilötasolla. Menestystä mitataan kattavalla tutkimuksella kuluneen vuoden merkittävien toimeksiantojen ja asiakasreferenssien perusteella.

Tarjoamme liikejuridisia palveluita kaikilla oikeuden aloilla yli 100 vuoden kokemuksella. Täällä voit tutustua tarkemmin palvelualueisiimme aina riidanratkaisusta, yrityskauppoihin ja immateriaalioikeudesta vero-oikeuteen.

Palvelemme yritysasiakkaita kaikilla liikejuridiikan osa-alueilla. Olemme olleet mukana muokkaamassa suomalaista asianajoalaa ja säännöskenttää aina Suomen itsenäisyyden alusta asti. Vankalla kokemuksella ja ammattiylpeydellä olemme valmiita löytämään innovatiivisia ratkaisuja muuttuvan maailman tarpeisiin. Voit tutustua viimeisimpiin asiakastarinoihimme täällä.

Olemme itsenäinen suomalainen asianajotoimisto, mutta toimimme vahvasti globaalissa ympäristössä. Kansainvälisten liikejuridiikkaan erikoistuneiden yhteistyökumppaniemme lisäksi meillä on toimistot Suomessa ja Pietarissa sekä toimipisteet New Yorkissa ja Lontoossa. Yhdessä yllämme pidemmälle.