Hei, miten voimme auttaa sinua?

24.04.2020 / COVID-19, Podcast, Pörssiyritys

Podcast: Pörssiyhtiöiden Q1-tiedottamiskäytännöt

Miten COVID-19-kriisi on vaikuttanut pörssiyhtiöiden tiedottamiseen? Boreniuksen toimitusjohtaja Casper Herler, osakas Juha Koponen ja Counsel Ari Syrjäläinen keskustelevat listayhtiöiden alkuvuoden 2020 tiedottamisesta ja siihen liittyneistä haasteista. Keskustelussa huomioidaan Euroopan arvopaperimarkkinaviranomaisen (ESMA) ja Finanssivalvonnan (FIVA) antamien ohjeistusten lisäksi myös Yhdysvaltojen arvopaperi- ja pörssikomitean (SEC) viimeaikaiset ohjeistukset.

Arvopapereiden arvoon vaikuttavista seikoista tulee tiedottaa myös koronaviruskriisin vallitessa, mutta monet yhtiöt ovat vetäneet tulosohjeistuksensa vuodelle 2020 pois. Yhtiöiden olisi kuitenkin pyrittävä konkreettisesti kertomaan, miten kriisi on vaikuttanut yhtiön liiketoiminnan eri osa-alueisiin. Lisäksi kaikkien sellaisten suomalaisten yhtiöiden, joilla on kansainvälinen sijoittajakunta, on syytä perehtyä SEC:n viimeaikaisiin tiedottamista koskeviin kannanottoihin.

Kuuntele Podcast Soundcloudista, Spotifysta tai iTunesista.

***
Boreniuksen Capital Markets- ja Financial Institutions & Regulation -tiimit hoitavat monipuolisia rahoitus- ja pääomamarkkinoihin liittyviä toimeksiantoja. Tarjoamme erilaisille yritysmaailmassa toimiville asiakkaillemme asiantuntevia palveluita useamman vuosikymmenen kokemuksella.
Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook